Coaching on the job

De combinatie van werk en privé, de impact van de coronajaren, een andere functie, nieuwe taken, een ander team, te hoge werkdruk of simpelweg de behoefte om weer eens stil te staan bij je professionele ontwikkeling: de aanleidingen om even uit de waan van de dag van je werk te stappen zijn talrijk.

Mijn aanpak van coaching on the job is laagdrempelig en op maat van jouw organisatie. Met mij haal je tijdelijk een betrouwbare en stabiele partner in huis die scherp met jou (en met je werkgever) meedenkt. Ik maak vaak vastgeroeste patronen zichtbaar; we doorbreken die op basis van nieuwe inzichten vooral met behulp van praktische tips en tools.

Mijn doel is jouw zelfvertrouwen, plezier in het werk en motivatie weer terug te brengen door helderheid te scheppen in je denken, doelen en doen. 

Voor coaching on the job maak ik een offerte op maat om rekening te kunnen houden met jouw specifieke situatie.

Voordelen coaching on the job

Voor jou als medewerker

Voor jou als werkgever

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!