Prioriteiten stellen

1000 ideeën, 100 plannen en dan die 10 concrete kansen ook nog: maar ja, je kunt niet álles tegelijk doen. Welke tijd heb je beschikbaar? Welke prioriteiten moet je stellen? Hoe blijf je trouw aan je talent en je professionele doel? Wat is de beste weg vooruit? 

In een eenmalige Scherpdenkensessie raken we de kern. Ik denk scherp met je mee. Ik help je te ontdekken waar je vastloopt. Samen bepalen we de concrete keuzes die je op korte termijn moet maken om je uiteindelijk dichterbij je doel te brengen. 

kort maar krachtige

Scherpdenkensessie

€ 495,-

exclusief btw

Dit gaan we doen:

Ik help je in een eenmalige sessie realistisch te kijken naar je beschikbare tijd. Samen kijken we waar de ruimte zit en naar de stappen die je kunt zetten. Ik zorg dat jij snel doelgericht verder kunt door orde aan te brengen in je gedachten en ideeën. Samen bepalen we prioriteiten. Na een Scherpdenkensessie heb jij helder waar je vastloopt in je agenda en weet hoe je daar verandering in kunt brengen.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!