Meteen meer structuur nodig?
Vraag mijn gratis planner aan!

  • Je bent ondernemer/ondernemend en pakt graag kansen,
    maar eigenlijk zijn het er te veel tegelijk
  • Je maakt je zorgen of je alle ballen wel in de lucht kunt houden
  • Je verdoet tijd omdat je eigenlijk niet goed weet waar je moet beginnen
  • Je hebt geen inzicht in je werkelijk beschikbare tijd
  • Je wordt geleefd en neemt geen tijd vooruit te kijken
  • Je denkt vaak te optimistisch over je planning, waardoor je jezelf vaak klem zet en tegen de klippen op moet werken
  • Je ‘vergeet’ je privé verplichtingen op te nemen in je planning

Vraag ‘m hier aan!

In deze jaarplanner op A3- of A4-formaat kun je goed visueel inzichtelijke maken op welk moment in het jaar de drukte een piek bereikt en wanneer het juist rustiger is.

Met de bijbehorende checklist erbij weet je waar je aan moet denken bij het invullen van de planner. Bijvoorbeeld dat weekendje weg met je (schoon)ouders – jullie gaan al op vrijdagmiddag weg, dus dat scheelt je een werkdag. Of die marathon of wandeltocht die je met je beste vriend hebt afgesproken – die is op zondag en dan moet je misschien de maandag erna even bijkomen. En zo is er van alles dat impact heeft op de tijd die werkelijk beschikbaar hebt voor je werk.

De planner biedt overzicht. Overzicht is inzicht!

Hoe ontvang je deze planner en de vragenlijst? Laat je naam en mailadres achter en ik stuur ‘m je toe per e-mail. Ik deel je gegevens uiteraard nooit met derden.

"Millie heeft de gave om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen, daardoor is Millie in staat om de rode draad in mijn verhaal en bedrijf te ontdekken, en mij strategieën en handvaten heeft aangedragen die voor mij goed voelen en vol te houden zijn. Door de juiste acties uit te zetten, ben ik keer op keer instaat om stappen te blijven zetten die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn binnen mijn onderneming.

Fijn om iemand als Millie te hebben, om op terug te vallen, die scherp met je meedenkt en die je blijft uitdagen, om zo het beste uit je zelf en je bedrijf te halen. Precies dat is wat ik zocht en wat ik nodig had.

WimHuizing.nl - Verbindingsarchitect

" Als zelfstandig ondernemer kun je af en toe last krijgen van tunnelvisie. Millie helpt mij na te denken waarom ik dingen op een bepaalde manier doe maar ook om er op een andere manier naar te kijken. Ze stelt op een rustige maar ook kritische wijze de juiste vragen en geeft praktische tips. Kortom: een ideale partner om te klankborden over je ondernemerschap en communicatiestrategie!" 

Carola Ruiters-Siksma - Hoofdredacteur- Editor in Chief

In een-op-een-gesprekken heeft Millie mij met haar kritische en scherpe vragen helderheid verschaft. Door haar manier van doorvragen vielen bij mij de kwartjes. Inmiddels ervaar ik meer rust in mijn hoofd, doordat ik helderder heb wat mijn doelen en drijfveren zijn."

Ward van Beers - internist-hematoloog UMC Utrecht

“Ik kwam bij Millie terecht om meer overzicht en grip op wat ik aan doen ben te creëren. Ze heeft me een spiegel voorgehouden. Ze heeft me bijvoorbeeld laten inzien dat ik te weinig uren begroot voor opdrachten en daardoor tegen te strakke deadlines aanloop. Dit was echt een eyeopener.” 

Niels Veenstra - eigenaar Nomads Design

Millie is streng waar het moet en zacht waar het kan. Ze zorgt ervoor dat je op gang komt, en belangrijk, dat je ook op gang blijft. Wat ik heel sterk aan Millie vind, is dat zij altijd mogelijkheden ziet en het nooit zal nalaten om een compliment te geven. Dat is elke keer weer een oppepper. Kortom, Millie is heerlijk om mee te werken."

Iris Koomen - Iris Koomen - tekstschrijver

“Beter inzicht en betere keuzes in de besteding van mijn tijd in mijn advocatenkantoor, daar heeft Millie mij echt mee geholpen. En dankzij Millie heb ik gemerkt dat zelf actief contact zoeken met je klanten écht loont."

Advocaat

“Helderheid is haar tweede natuur. Ze is een hele fijne sparringpartner voor idealistische ondernemers zoals ik, die vol ideeën zitten, haast hebben en soms wat richting missen.”

Sara Bruinsma - Sara traint

Millie stelt vragen vanuit oprechte interesse en heeft altijd de intentie om onze werkprocessen en communicatieuitingen beter te maken. Ze doet dit op een ontwapende manier, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen.”

Kees Jonker - CEO Speer IT & Speerworks

“Millie houdt mijn hoofd en agenda op orde, zodat ik me kan bezig houden met mijn échte werk. Millie denkt aan alles, is scherp en af en toe streng als het moet. Als je voortgang door orde wilt, heb je Millie nodig.”

Rick Koster - Trainer, coach, speaker & moderator

“Via LinkedIn ben ik met Millie in contact gekomen. Millie is vriendelijk, doortastend en prettig in het contact. Ze gaat voor kwaliteit, denkt mee en geeft ongevraagd advies. Ook is ze een stok achter de deur waardoor je zelf ook dingen sneller gedaan krijgt.”

Nanja de Nier - freelance eventmanager met marketingexpertise

Millie ziet alles, van het grote geheel tot de details. Ze is creatief, energiek, oplossingsgericht en zeer gemotiveerd met geweldige communicatievaardigheden. Millie is een aanwinst voor elke ondernemer met wie ze werkt.”

Ingeborg de Wildt - national sales accountmanager, Clear Channel Nederland
< >