Loop jij op dit moment vast in alle ideeën en plannen die je hebt?

 • je hebt zoveel ideeën, en zoveel goede ideeën ook, maar welke ga je uitwerken, en wanneer, en met wie en in welke tijd? aaargh, je hebt eigenlijk helemaal geen tijd! Wat je voelt is frustratie omdat je geen ruimte hebt hier iets mee te doen.
 • je kan goed alleen werken, je bent self-made, volgt af en toe een cursus, maar wat je doet heb allemaal alleen bereikt! Maar, alleen is ook maar alleen, soms voelt die druk van alle verantwoordelijkheid in je eentje dragen best groot. En al die beslissingen die je moet nemen! Je bent goed in je vak, maar niet per se goed in alles wat daarom heen hangt.
 • het is allemaal best veel. Aan enthousiasme ontbreekt het niet, wel aan een sparringpartner die kritisch en liefdevol met je meedenkt. Die je op weg helpt en die je spiegelt.

Plan dan een scherpdenkensessie in met mij!

Contact
Millie Gietman aan het werk als projectmanager

Tijdens deze Scherp denken sessie ben ik er voor jou. Je krijgt ruim 2 uur mijn 100% aandacht, kennis en focus

 • … ik denk scherp en kritisch met je mee op jouw vraagstuk
 • … ik geef je overzicht zodat je daarna doelgericht aan de slag kunt
 • … ik ben je sparringpartner zodat je het allemaal niet helemaal alleen hoeft te bedenken
 • … ik help je weloverwogen beslissingen te nemen
 • … ik kijk realistisch naar jouw beschikbare tijd en de plannen die je hebt
 • … door samen na te denken krijg jij meer rust in je hoofd en in je lijf

Wat is een Scherp denken sessie?

Het is een intensief gesprek waarbij ik me vooraf  inleef en inlees in jouw situatie. Ik verplaats me in jouw schoenen.

Ik vind je aardig, maar we zijn geen vrienden. Ik neem dus geen blad voor de mond en benoem de pijnpunten en de dingen die je juist niet zegt.

Alles vanuit mijn intentie om jou verder te helpen. Je van goed advies te voorzien, je een heldere spiegel voor te houden. En je op gang te helpen.

Zodat je de dag na ons gesprek weet wat je moet doen om op te starten of verder door te pakken. Heel praktisch en pragmatisch.

Hoe werkt het?

We hebben een telefonische intake waarbij we bespreken waar jij mee geholpen wil worden.

Ik stuur jou een aantal vragen en wat huiswerk ter voorbereiding op onze sessie.

Ik help je in een kort maar krachtige sessie realistisch te kijken naar je ar je staat. Samen kijken we waar de ruimte zit en naar de stappen die je kunt zetten. Ik zorg dat jij snel doelgericht verder kunt door orde aan te brengen in je gedachten en ideeën. Samen bepalen we prioriteiten. Na een Scherpdenkensessie heb jij helder waar je vastloopt en weet hoe je daar verandering in kunt brengen.

 • De sessie is:
 • Een een-op-een-gesprek (bij voorkeur face-to-face, eventueel via Skype of Zoom) van 2 tot 2,5 uur; ik luister met mijn volledige aandacht naar jou en denk scherp met je mee.
 • Kort na het gesprek krijg je via de mail van mij een uitgebreid verslag van wat we besproken hebben en hoe je concreet verder kunt.
 • En mocht je nog ‘vertraagde inzichten’ op vragen hebben dan kun je me altijd nog even appen/mailen of bellen voor wat extra feedback. Ik laat je niet zomaar los!

Jouw investering?

€ 375,- excl. BTW

Heb je nog vragen?
Antwoorden op vragen die ik vaker krijg vind je alvast in de FAQ