Ben je een creatieve ondernemer….

…. en wil je werken met meer rust en focus?

Meer overzicht en structuur in 5 stappen

Stappenplan voor meer orde in jouw chaos

Je leert hiermee:

    • Hoe je meer tijd voor jezelf kunt inplannen
    • Hoe je je agenda slimmer kunt indelen zodat je in minder uren meer gedaan krijgt
    • Hoe je overzicht kunt creëren
    • Welke 5 open deuren je daarvoor in kunt trappen
    • Hoeveel rust het geeft om dat overzicht te hebben
    • En dat je het niet alleen hoeft te doen.

   Stuur mij dit e-book

Meld je hieronder aan voor mijn mailinglijst en je ontvangt het gratis e-book kado!

Zelf wil ik ook altijd veel dingen tegelijk. Ik wil een lieve, aandachtige en zorgzame moeder zijn, én mijn eigen bedrijf succesvol laten worden, én continu nieuwe dingen leren.

En o ja, dan wil ik ook nog een leuke vrouw zijn voor mijn man, een fijne vriendin voor mijn vriendinnen, en dan heb ik nog vrienden, familie, en een heel brede interesse.

Als ik niet oppas wordt dat chaos. Chaos in mijn hoofd en in mijn agenda. Daarom zorg ik dat ik altijd overzicht heb, zodat ik realistisch kan zien of iets past in de tijd die ik heb. Ik zorg dat ik helder heb waar ik aan wil werken en wanneer. Ik zorg dat ik weet wat ik moet doen en wat ik wil doen.

Mijn 5 stappen helpen je naar overzicht, en overzicht is inzicht!

Hoe ontvang je dit e-book? Laat je naam en mailadres achter en ik stuur ‘m je toe per e-mail. Ik deel je gegevens uiteraard nooit met derden.

"Millie heeft de gave om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen, daardoor is Millie in staat om de rode draad in mijn verhaal en bedrijf te ontdekken, en mij strategieën en handvaten heeft aangedragen die voor mij goed voelen en vol te houden zijn. Door de juiste acties uit te zetten, ben ik keer op keer instaat om stappen te blijven zetten die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn binnen mijn onderneming.

Fijn om iemand als Millie te hebben, om op terug te vallen, die scherp met je meedenkt en die je blijft uitdagen, om zo het beste uit je zelf en je bedrijf te halen. Precies dat is wat ik zocht en wat ik nodig had.

WimHuizing.nl - Verbindingsarchitect

" Als zelfstandig ondernemer kun je af en toe last krijgen van tunnelvisie. Millie helpt mij na te denken waarom ik dingen op een bepaalde manier doe maar ook om er op een andere manier naar te kijken. Ze stelt op een rustige maar ook kritische wijze de juiste vragen en geeft praktische tips. Kortom: een ideale partner om te klankborden over je ondernemerschap en communicatiestrategie!" 

Carola Ruiters-Siksma - Hoofdredacteur- Editor in Chief

In een-op-een-gesprekken heeft Millie mij met haar kritische en scherpe vragen helderheid verschaft. Door haar manier van doorvragen vielen bij mij de kwartjes. Inmiddels ervaar ik meer rust in mijn hoofd, doordat ik helderder heb wat mijn doelen en drijfveren zijn."

Ward van Beers - internist-hematoloog UMC Utrecht

“Ik kwam bij Millie terecht om meer overzicht en grip op wat ik aan doen ben te creëren. Ze heeft me een spiegel voorgehouden. Ze heeft me bijvoorbeeld laten inzien dat ik te weinig uren begroot voor opdrachten en daardoor tegen te strakke deadlines aanloop. Dit was echt een eyeopener.” 

Niels Veenstra - eigenaar Nomads Design

Millie is streng waar het moet en zacht waar het kan. Ze zorgt ervoor dat je op gang komt, en belangrijk, dat je ook op gang blijft. Wat ik heel sterk aan Millie vind, is dat zij altijd mogelijkheden ziet en het nooit zal nalaten om een compliment te geven. Dat is elke keer weer een oppepper. Kortom, Millie is heerlijk om mee te werken."

Iris Koomen - Iris Koomen - tekstschrijver

“Beter inzicht en betere keuzes in de besteding van mijn tijd in mijn advocatenkantoor, daar heeft Millie mij echt mee geholpen. En dankzij Millie heb ik gemerkt dat zelf actief contact zoeken met je klanten écht loont."

Advocaat

“Helderheid is haar tweede natuur. Ze is een hele fijne sparringpartner voor idealistische ondernemers zoals ik, die vol ideeën zitten, haast hebben en soms wat richting missen.”

Sara Bruinsma - Sara traint

Millie stelt vragen vanuit oprechte interesse en heeft altijd de intentie om onze werkprocessen en communicatieuitingen beter te maken. Ze doet dit op een ontwapende manier, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen.”

Kees Jonker - CEO Speer IT & Speerworks

“Millie houdt mijn hoofd en agenda op orde, zodat ik me kan bezig houden met mijn échte werk. Millie denkt aan alles, is scherp en af en toe streng als het moet. Als je voortgang door orde wilt, heb je Millie nodig.”

Rick Koster - Trainer, coach, speaker & moderator

“Via LinkedIn ben ik met Millie in contact gekomen. Millie is vriendelijk, doortastend en prettig in het contact. Ze gaat voor kwaliteit, denkt mee en geeft ongevraagd advies. Ook is ze een stok achter de deur waardoor je zelf ook dingen sneller gedaan krijgt.”

Nanja de Nier - freelance eventmanager met marketingexpertise

Millie ziet alles, van het grote geheel tot de details. Ze is creatief, energiek, oplossingsgericht en zeer gemotiveerd met geweldige communicatievaardigheden. Millie is een aanwinst voor elke ondernemer met wie ze werkt.”

Ingeborg de Wildt - national sales accountmanager, Clear Channel Nederland
< >