Coaching: overzicht en structuur

Met mij aan je zijde heb je een tijdje een betrouwbare en stabiele coach die met je meedenkt en je bij de les houdt. Met meer overzicht en een structuur die bij jou past heb je meer grip. Je kunt je professioneel verder ontwikkelen: beter worden in je vak en als ondernemer. Je kunt doelgericht aan de slag, je krijgt meer rust in hoofd en lijf, en je hebt weer meer tijd en aandacht voor die leuke plannen. 

Mijn stijl is ‘aardig maar niet zacht’. Duidelijk en straight. Geen excuses om iets niet te doen. Afspraak is afspraak. Maar ook: samen doen, sparren, leren, het steeds een beetje beter doen. Niet per se snel, maar wel steeds vooruit. Vertrouwen, respect. En gezelligheid.

Werk met mij

Mijn Accountabilitypartner traject is de beste manier om samen orde aan te brengen in je ideeën en gedachten en om doelgericht verder te kunnen als professional en ondernemer. 

TRAJECT

Accountabilitypartner

€ 2.600,-

exclusief btw

Je staat er even niet alleen voor

We werken een half jaar lang samen omdat we dan de stappen kunnen maken die nodig zijn. We werken met wat zich aandient dat kan zijn van helderheid krijgen in je patronen, een genogram, of creatieve oefeningen tot jouw vraag of je teksten wel lekker lopen, je je prijsstelling nog op orde hebt, of je je tijd wel effectief benut. 

Deze stok achter de deur is handig: je kunt op mij terugvallen met dit soort vragen. Als jouw accountabilitypartner op afstand check ik regelmatig bij je in en houd ik een vinger aan de pols.

Wat je krijgt:

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!