Coaching: overzicht en structuur

Met mij aan je zijde heb je een tijdje een betrouwbare en stabiele coach die met je meedenkt en je bij de les houdt. Met meer overzicht en een structuur die bij jou past heb je meer grip. Je kunt je professioneel verder ontwikkelen: beter worden in je vak en als ondernemer. Je kunt doelgericht aan de slag, je krijgt meer rust in hoofd en lijf, en je hebt weer meer tijd en aandacht voor die leuke plannen. 

Mijn stijl is ‘aardig maar niet zacht’. Duidelijk en straight. Geen excuses om iets niet te doen. Afspraak is afspraak. Maar ook: samen doen, sparren, leren, het steeds een beetje beter doen. Niet per se snel, maar wel steeds vooruit. Vertrouwen, respect. En gezelligheid.

Werk met mij

Het Scherp overzicht-kwartaaltraject is de beste manier om op korte termijn orde aan te brengen in je ideeën en gedachten en om doelgericht verder te kunnen als professional en ondernemer. 

Als je wilt, blijf ik daarna nog een half jaar lang beschikbaar als jouw Accountabilitypartner.

kwartaaltraject

Scherp overzicht

€ 2.100,-

exclusief btw

Helderheid in denken, doelen en doen

Je krijgt weer overzicht en controle. Op basis van een realistisch beeld van de tijd die je daadwerkelijk beschikbaar hebt voor werk kun je gefundeerd ja of nee zeggen tegen opdrachten. Er ontstaat ruimte voor professionele  ontwikkeling en je doelen als ondernemer komen in zicht. Je bent concreet op weg om een aantal van die doelen te halen. 

Met mij aan je zijde als sparringpartner heb je in elk geval tijdelijk niet meer het gevoel er alleen voor te staan. Eindelijk kun je nu weer eens tijd en aandacht besteden gezin, familie en/of vrienden zónder steeds te hoeven denken dat je eigenlijk nog aan het werk moet.

Vervolgtraject

Accountabilitypartner

€ 2.400,-

exclusief btw

Je staat er even niet alleen voor

Het kan zijn dat je na een Scherp overzicht-traject graag nog langer samen wil optrekken. Omdat het uitgestippelde ontwikkeltraject nog niet afgerond is. Omdat je weet dat je snel weer in oude gewoontes vervalt. Voor het geval je nog tegen praktische zaken aanloopt. Of voor als je je afvraagt of je teksten wel lekker lopen, je je prijsstelling nog op orde hebt, je je tijd wel effectief benut. 


Deze stok achter de deur is dan handig: je kunt op mij terugvallen met dit soort vragen. Als jouw accountabilitypartner op afstand check ik regelmatig bij je in en houd ik een vinger aan de pols.

Wat je krijgt:

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!

Millie Gietman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches