Even over jou… herken je dit?

Het gaat lekker in je werk of in je bedrijf, maar eigenlijk wordt het je net iets te veel. Je ziet allerlei kansen en die pak je dan ook, anders is het zonde. Je raakt snel enthousiast over de dingen die op je pad komen en die doe je er ‘effe’ bij. En je zegt liever ‘ja’ tegen een verzoek om ‘er maar vanaf te zijn’ dan dat je bij jezelf nagaat of het eigenlijk wel past – en of je het wel wil doen. Er is uiteindelijk zoveel te doen dat je eigenlijk tot niets komt.

Je zit ‘s avonds toch te werken, terwijl je thuis beloofd had dat niet meer te doen. Je adem zit vaak hoog en je voelt spanning in je lijf. Als je met je gezin of met vrienden bent, ben je er niet echt bij: in je hoofd spoken je to-do’s en de deadlines.

Hoe zou het zijn als…

… je iemand hebt die scherp en kritisch met je meedenkt?
… je overzicht/controle hebt en doelgericht aan de slag kunt?
… je het niet meer allemaal helemaal alleen hoeft te bedenken?
… je weloverwogen ja of nee tegen klussen kunt zeggen?
… je meer rust in je hoofd en in je lijf hebt?
… je weer tijd hebt hebt voor gezin, familie, vrienden of hobby?

Met meer overzicht en een structuur die bij jou past heb je meer grip op de zaken en bereik je je doelen gemakkelijker. Dan blijft er ook ruimte over voor die leuke plannen.

Mijn begeleiding is te karakteriseren als…

… ‘streng doch rechtvaardig’. Aardig maar niet zacht. Duidelijk en straight. Geen excuses om iets niet te doen. Afspraak is afspraak. Maar ook: samen doen, sparren, leren, het steeds een beetje beter doen dan voorheen, niet per se snel maar wel steady vooruit, vertrouwen, wederzijds respect en ook gezelligheid horen daarbij. Jouw hoge energie en creativiteit spreken mij aan en met mijn rust en ‘dieselmotor-doorzettingsvermogen’ vul ik je aan. Ik houd je op koers en in balans.

Met mij aan je zijde heb je tijdelijk een betrouwbare en stabiele partner die met je meedenkt en je bij de les houdt.

Klinkt dat goed?
Ik bied 3 verschillende diensten aan. Liever een aanbod op maat? Laat het mij dan weten!

kwartaaltraject

Scherp overzicht

€1.920,- (ex btw)

Wat dit traject jou oplevert:

Helderheid in je denken, doelen en doen. Je krijgt weer overzicht en controle. Je doelen komen in zicht; je bent concreet op weg om een aantal van je doelen te halen. Je bent beter in staat gefundeerd ja of nee te zeggen tegen werk of (andere) leuke dingen. Je hebt meer realiteitszin rond de tijd die je werkelijk beschikbaar hebt voor werk én een schematisch jaaroverzicht van die tijd.

Je hebt niet meer het gevoel er alleen voor te staan; je hebt in elk geval tijdelijk een sparringpartner. Eindelijk kun je weer eens tijd en aandacht besteden gezin/familie/vrienden zónder steeds te hoeven denken dat je eigenlijk nog aan het werk moet.

eenmalige

Scherpdenkensessie

€395,- (ex btw)

Dit gaan we doen:

Ik help je in een kort maar krachtige sessie realistisch te kijken naar je beschikbare tijd. Samen kijken we waar de ruimte zit en naar de stappen die je kunt zetten. Ik zorg dat jij snel doelgericht verder kunt door orde aan te brengen in je gedachten en ideeën. Samen bepalen we prioriteiten. Na een Scherpdenkensessie heb jij helder waar je vastloopt in je agenda en weet hoe je daar verandering in kunt brengen.

Vervolgtraject

Accountabilitypartner

€2.400,- (ex btw)

Dit gaan we doen:

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld na een Scherp overzicht-traject graag nog wat langer samen op wil trekken. Omdat je weet dat je vaak snel weer in je oude gewoontes vervalt. Of als je nog tegen een aantal praktische zaken aanloopt. Als je je afvraagt of je teksten wel lekker lopen, je je prijsstelling nog op orde hebt, je je tijd wel effectief benut. Eigenlijk is die stok achter de deur wel handig; zo blijf je op koers en kun je op mij terugvallen met dit soort vragen.

Als jouw accountabilitypartner op afstand check ik bij je in en houd ik een vinger aan de pols.

Wat je krijgt:

Heb je nog vragen?

Antwoorden op vragen die ik vaker krijg vind je alvast in de FAQ

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!