Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op

millie@milliegietman.nl
+31 6 41 48 06 62

Of gebruik mijn contactformulier

Mijn contactgegevens

Een paar vragen alvast beantwoord

De startdatum bepalen we in overleg.
Reken in elk geval op een samenwerking van een maand of drie, maar langer of eenmalig kan ook. We bellen ongeveer een keer per week, maar we kijken tussentijds steeds of die frequentie goed bij je past.
Ja, je kunt in twee termijnen betalen. Een factuur voor aanvang van het traject en een factuur halverwege of maximaal twee maanden na de start van het traject.
Ja dat kan. Boek een Scherpdenkensessie bij mij en ik zorg voor inzichten waarmee je zelf weer een tijdje vooruit kunt.

Soms ga ik ook hands-on in een bedrijf aan de slag, als projectmanager of partner van de directie op het gebied van marketing en communicatie. Dat kan een goed startpunt zijn van het in kaart brengen van wat er speelt in je onderneming. Als er collega’s zijn die extra begeleiding nodig hebben, neem ik die graag op sleeptouw. Ook vind ik het leuk en zinvol om de verhalen uit een organisatie op te halen. Dat zie ik ook als een vorm van begeleiding: gaandeweg komen doelen, denken en doen van de hele organisatie aan de oppervlakte.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!