Neem gerust contact op!

Mijn contactgegevens

Millie Gietman
millie@milliegietman.nl
+31 6 41 48 06 62
Volg je me op LinkedIn?

Veelgestelde vragen alvast beantwoord

De startdatum bepalen we in overleg.
Reken in elk geval op een samenwerking van een maand of drie, maar langer of eenmalig kan ook. We bellen ongeveer een keer per week, maar we kijken tussentijds steeds of die frequentie goed bij je past.
Ja, je kunt in twee termijnen betalen. Een factuur voor aanvang van het traject en een factuur halverwege of maximaal twee maanden na de start van het traject.
Ja dat kan. Boek een Scherpdenkensessie bij mij en ik zorg voor inzichten waarmee je zelf weer een tijdje vooruit kunt.

Ik werk ook graag mee in een bedrijf, hands-on inderdaad, als projectmanager of marketing- en communicatieadviseur. Soms kan dat een goed startpunt zijn van het in kaart te brengen van wat er speelt in je onderneming. Als er collega’s zijn die extra begeleiding nodig hebben, neem ik die graag op sleeptouw.

Ook vind ik het heel leuk en leerzaam om de verhalen uit een organisatie op te halen en die te verwerken in de communicatiestrategie. Ook dit is een vorm van begeleiding: het werkt vaak als een spiegel. Je wordt je gaandeweg bewust van de doelen, het denken en het doen van de organisatie.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!

Millie Gietman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches