Functioneringsgesprek

Wie in loondienst werkt, heeft regelmatig functioneringsgesprekken – jaargesprekken, of beoordelingsgesprekken, of hoe ze heten. Het einde of het begin van het jaar zijn typisch van die momenten om de stand van zaken op te maken met je leidinggevende. Bij voorkeur constructieve feedback, zodat je goed verder kunt en kunt bijsturen waar nodig.
 
Maar jij als zzp-er mist dat soort momenten en het constructief-kritische meekijken. Ja, misschien heb je net als ik af en toe een functioneringsgesprek met jezelf, maar meer niet. Meestal niemand anders om gezamenlijk te reflecteren of om te checken of je nog op de juiste koers zit.
 
Hoe fijn kan het zijn als er aan het eind van dit jaar ook met jou even iemand meekijkt? Onafhankelijk, met die constructief-kritische blik? Die punten aanstipt die jij in het gesprek met jezelf over het hoofd hebt gezien? Die het ziet als je te veel hooi op je vork neemt of als je van je koers afwijkt? En die na afloop van het gesprek een uitgebreid verslag stuurt met de feedback inclusief een ontwikkelplan voor het nieuwe jaar – net als een goede leidinggevende zou doen?
 
Dat wil je toch? Een supergoede start van 2023: zo heb je snel helder wat al goed gaat én waar je nog aan kunt werken. Daarom maak ik in week 48, 49, 50 en 51 van dit jaar iedere week tijd voor drie functioneringsgesprekken met zzp’ers.
 
Om de kosten hoef je het niet te laten: ik vraag 95 euro ex btw voor zo’n gesprek (live of online), inclusief intake en verslag. Mét handtekening en bedrijfsstempel – net echt, of misschien wel échter: want helemaal op maat en puur gericht op jouw ontwikkeling.
 
Why me? Ik werk al sinds ik 12 jaar oud ben. Dat is inmiddels al 33 jaar. Ik heb de 10.000 uur in zelfmanagement ruimschoots gehaald. Ik heb eindeloos veel functioneringsgesprekken gehad. Goede en slechte. Ik weet wat er nodig is om te reflecteren en te motiveren. En ik weet hoe fijn het is om helder te hebben waar je aan kunt werken.
 
Dus ben jij die eenpitter die eigenlijk wel wil weten waar ‘ie staat? Wil je scherp maar liefdevol een spiegel voorgehouden krijgen? Zodat je 2023 vol motivatie kunt beginnen? Bel me dan of stuur een berichtje, dan gaan we er even goed voor zitten.
 
Enne, je kunt dit gesprek ook cadeau geven. Maak ik er een mooie give-away van.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!

Millie Gietman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches