Een timmermansoog voor tijd

Soms wordt je overspoeld door alles wat er op je pad komt en het is dan lastig je aan je eigen plan te houden. Ik zorg ervoor dat jij gaat doen wat je echt wilt doen. Ik zorg ervoor dat je je niet hoeft te verschuilen – dat kan ook niet meer. Ik zorg dat jij je doelen haalt.

Ik heb de patronen leren kennen

Ruim vijftien jaar heb ik als projectmanager in diverse branches met allerlei verschillende typen mensen gewerkt en daar zaten veel gedreven professionals tussen, en creatievelingen met een hoge energie – de ‘stuiterballen’ van deze wereld.

Ik heb de patronen leren herkennen: vaak veel talent, maar een overload aan ideeën en to-do’s. Ik zag vaak problematisch uitstelgedrag, ‘omdat ik beter werk als de deadline dichterbij komt’. We ontdekten regelmatig samen dat ze te snel ‘ja’ op verzoeken hadden gezegd, ‘omdat ik meteen een goed idee had’. Later bleek dan dat het ten koste ging van het privéleven of dat de beschikbare tijd simpelweg te optimistisch was ingeschat.

Scherpe meedenker

Op basis van mijn ervaring weet ik precies wat je nodig hebt om weer overzicht en structuur te hebben. Zodat je zelf controle houdt over alles wat je wilt en wat je moet doen. Zodat je kunt doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ik heb een ‘timmermansoog voor tijd’ ontwikkeld. Ik help je nieuwe beginnetjes te vinden en je eigen prioriteiten te bepalen. Ik zorg dat je op gang komt én blijft. En liefdevol ik dwing je keuzes te maken en dingen ook af te maken of los te laten.

Omdat ik een onderneming het beste leer kennen door er echt in te duiken, kies ik er in overleg met mijn opdrachtgevers soms voor om op basis van mijn marketing- en communicatieachtergrond tijdelijk mee te werken. Ik kan specifieke projecten op me nemen – een productlancering of het inregelen van een werkproces – maar ook tijdelijk social media of PR verzorgen. Niet alleen is dat in sommige gevallen een hele nuttige aanvulling op mijn rol als sparringpartner, ik vind het zelf ook gewoon erg leuk om te doen.

Ik ben jouw accountability partner, je scherpe meedenker, je supporter en je stok achter de deur. Je hoeft even niet alles alleen te doen: ik kijk en denk met je mee, steun je en houd je scherp. Zodat jij kunt doen wat je wilt, het overzicht houdt en niet verzuipt in de veelheid van alles.

Gaan wij samenwerken?

Als jij mij echt zou kennen, zou je weten dat….

  • ik weliswaar ‘maar’ 1.65 meter ben, maar me nooit klein voel.
  • mijn motto ‘I love it when a plan comes together’ is, geleend van Hannibal uit de tv-serie ‘The A-team’ uit de jaren tachtig.
  • ik geloof in ‘nee’ zeggen en dan misschien ‘ja’ doen, maar zeker niet in ‘ja’ zeggen en ‘nee’ doen.
  • ik enorm de slappe lach kan hebben met mijn zus Dollie.
  • ik ‘streng doch rechtvaardig’ ben.
  • ik nogal snel ontroerd ben door mooie films en oude mensen.
  • ik soms dingen ‘gewoon’ weet.
  • ik eindeloos kan praten over lekker eten en uit eten gaan.
  • ik mijn eigen dansje heb dat mijn vriendinnen ‘de Millie’ noemen.
  • ik samen met Jurgen een samengesteld gezin heb met 3 dochters.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!

Millie Gietman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches