BLOG #17: Blinde vlekken duiden

Het leukste aan het begeleiden van mijn klanten vind ik het meedenken met hun ideeën, maar vooral ook het mogen spiegelen en hun eigen blinde vlekken helder krijgen.

Mijn intentie is te zorgen dat mijn klanten met energie en concrete stappen weer verder kunnen. Ze weten zelf vaak wel wat ze willen, maar door de drukte van alledag en die blinde vlekken blijven ze hangen in de dagelijkse to-do’s’ in plaats van de echt belangrijke dingen te doen.

Een van mijn superleuke coachees is Niels van Nomads Design. Hij ontwerpt websites en is grafisch vormgever. Bijzonder is dat we elkaar via een gezamenlijke opdrachtgever hebben leren kennen: voor Speer IT hebben we al verschillende projecten samen gedaan. Dat geeft een hele mooie dynamiek, omdat ik van heel nabij weet waar hij met z’n business tegenaan loopt. Ik kan hem goed helpen om helderheid te krijgen in zijn doelen, denken en doen. Het afgelopen jaar heeft hij al veel stappen kunnen zetten.

Wil jij ook overzicht in de drukte in je hoofd, en wil jij ook een sparringpartner die vanuit de praktijk met je meekijkt naar je plannen en idee? Iemand die je vooral ook heel praktisch in beweging brengt? Neem dan contact met mij op!

Enne… Wil jij toevallig een nieuwe website laten maken, of heb je een grafische vormgever nodig? Ik ken nog wel een designer die superflexibel is en op een heel prettige manier met je meedenkt. Iemand die  jou vooral ontzorgt én iets moois neerzet. Kijk maar eens op Niels’ eigen website www.nomadsdesign.nl


Wil jij ook graag overzicht, grip op je ideeën en een heldere actielijst van die dingen die je moet doen om je doel te bereiken?

Bel/app/mail me en ik neem contact met je op om te kijken hoe ik je het beste kan helpen.

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contactformulier 1″]

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!