BLOG #3: The A-Team

Hand in hand met mijn lieve springerige dochter. Maar ook met mijn klanten. Mijn intentie is altijd je zo op weg te helpen dat er kwartjes gaan vallen. Dat er beweging ontstaat, nieuwe perspectieven. Ik help je steeds opnieuw te bepalen wat je volgende actie moet zijn. Realistisch, concreet, binnen de mogelijkheden. En zo ontstaan er onderweg voortdurend nieuwe beginnetjes; nieuwe vertrekpunten waarvandaan jij weer verder kunt denken en doen. Ik geloof in de verbinding tussen strategie en praktijk: precies daar schuilt het geheim van je succes als gedreven professional of ondernemer. Daarom lopen we samen op, mijn bedoeling is jou steeds scherp te houden op de weg naar je doel, maar ook om concrete stappen te bepalen.

Je kunt me niet blijer maken dan door samen slim te zijn: door de juiste acties in de juiste volgorde te bedenken en uit te voeren. Zodat jij grote stappen kunt zetten op weg naar je doel. Mijn motto leen ik dan ook van Hannibal uit de (oorspronkelijke)  tv-serie The A-team: I love it when a plan comes together.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!