BLOG #6: Nieuwe jas

Alsof ik een hele fijne nieuwe jas heb….. Zo voelen mijn nieuwe logo, huisstijl en website!

Net zoals je soms toe bent aan iets nieuws of je oude kleding je niet meer past, blijk je dat ook te kunnen hebben met je professionele profilering en je look & feel. In mijn geval was ik niet toe aan iets nieuws vanwege het nieuwe, maar omdat mijn oude jas niet meer past.

In 2018 stopte mijn laatste vaste dienstverband. Wat nu, vroeg ik me af. Ik wist dat ik iets goed kon, maar wist nooit precies welk ‘productlabel’ ik daar op moest plakken. Het beroep van VA (virtual assistent) leek een kandidaat en omdat ik geloof in dingen doen ben ik daar een opleiding voor gaan volgen. Al snel daarna ben ik mijn diensten als VA gaan aanbieden.

In de afgelopen twee jaar heb ik voor veel mooie klanten mogen werken. Ik heb een paar vaste opdrachtgevers met wie ik nog steeds met veel plezier samenwerk, maar voor hen werkte ik eigenlijk niet als VA. De rollen die ik snel aannam, zijn die van sparringpartner, meedenker, extra geweten, projectmanager en/of communicatieadviseur. Dat zijn rollen die ik van nature in me heb.

Werken als VA is heel divers en biedt veel mogelijkheden en veel ruimte voor ontwikkeling en groei. Maar ik weet nu ook dat mijn aanpak en dat wat ik te bieden niet vallen onder het virtual assistant-schap.

Vandaar de nieuwe jas. Onder dezelfde naam – mijn eigen naam – maar met een andere uitstraling en een aanbod dat beter past bij mijn karakter en bij mijn skills – en bij mijn ideale klant; een aanbod dat duidelijker maakt wat ik precies te bieden heb, waar ik goed in ben.

Dat is: sparren, scherp meedenken, kritische vragen stellen, overzicht en helderheid creëren, jouw spiegel en back-up zijn. En een liefdevolle eigenwijze know-it-all zijn, met een uitgebreide database aan slimme oplossingen, life hacks, goede (marketing/communicatie)- ideeën, positiviteit, energie en drive om jou bij te staan en je aan de gang te houden.

Ik werk het liefst voor: hoog-energieke ondernemers of professionals die al een paar jaar een onderneming hebben of een paar jaar onderweg zijn in hun carrière. Mensen die overal kansen zien en graag ja zeggen. Maar ook mensen die mede door al dat ja zeggen door de bomen het bos niet meer zien en (weer) overzicht, kritische feedback en een liefdevolle stok achter de deur nodig hebben.

Ik voel me heel goed in mijn nieuwe jas en ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Met dank aan:

Djoeke van Studio Solide voor de huisstijl en het websiteontwerp

Nadine van New Fotografie voor de foto’s

Mijn lief Jurgen van Gessel voor de aanscherping van de teksten en morele support

##nieuwejas #huisstijl #verdergaan #ontwikkelen #overzicht #zzp #mkb #ondernemer #creatieveondernemershelpen #onlinebusiness #onlinemarketing #projectmanager #onlinebusinesssupport

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!