Referenties

Wat anderen zeggen over samenwerken

Claudia HoogenboezemMooieMuur - Muurschilderingen
Lees verder
De coaching door Millie heeft mij in een turbulente tijd overeind gehouden. Ze heeft me geleerd meer rust te creëren in mijn hoofd. En dat je door kleine stapjes te zetten later vaak een reuzenstap kan zetten. Ik loop mezelf niet zo makkelijk meer voorbij en ik sta steviger in mijn relatie en in mijn leven.
Marjon MertensTekentovenaar | Maakt complexe informatie begrijpelijk in een tekening
Lees verder
"Ik kreeg niets waarom ik vroeg, ik kreeg alles wat ik nodig had" – zo was het natuurlijk niet helemaal, maar wel ongeveer: geen kant-en-klaar beeld van hoe ik verder moet, maar wél het besef dat het ultieme antwoord niet bestaat. Millie’s coaching was als een liefdevolle schop onder mijn kont – van iemand die me snapt. Telkens als ik dacht dat ik de boel wel een beetje op een rijtje had, stelde ze weer een nieuwe vraag waarvan ik dacht: oei. Millie heeft me geleerd dat ik er mag zijn, met alles dat me anders én bijzonder maakt. Dat ik regie mag nemen. Dat de kunstenaar in mij een gelijkwaardige plek verdient naast al het intellectuele geweld binnenin mij. Dat ik me mag laten zien zoals ik ben. Dat weerstand onderzocht mag worden, omdat het iets leert over mezelf. Ik sta nu steviger – als professional, maar ook privé.’
Wilma AllemanFamilieopsteller en Hypnotherapeut
Lees verder
Ik heb het al eerder gezegd: iedereen heeft een Millie nodig. In ieder geval iedereen die de wereld heel veel te bieden heeft en tegelijkertijd gezegend is met een brein en/of hart dat allerlei briljante plannen en vurige wensen bedenkt zonder handleiding erbij hoe je die dan op aarde neerzet. Millie heeft die handleiding wel, of maakt ze op maat voor elk van haar coachees. Ik ben er één van en sinds Millie zich met mijn zaken bemoeit, heb ik helder gekregen wat ik nu precies wil en wat ik er voor moet doen om mijn doel te bereiken. Stap voor stap. Millie stelt de juiste vragen, prikt door weerstanden heen, remt me af als ik te hard wil, stelt me gerust als ik aan het stressen ben, en daagt me uit om hele spannende dingen te doen, zoals mails schrijven aan vrienden en bekenden om me aan te bevelen. Of mijn prijzen te verhogen naar wat mijn diensten waard zijn. Brrrr... maar het werkt.... er komen klanten en er komen steeds meer klanten. Het vliegwiel draait. Nou ja, en verder is Millie gewoon een heel erg leuk mens, ze is pienter, glashelder, enthousiast en heeft humor. Ik ga fijn nog een half jaar met Millie verder en ik weet zeker dat deze investering zich dubbel en dwars gaat terugbetalen. Niet alleen financieel maar ook in eigenwaarde, werkplezier en vertrouwen. You rock Millie!
Cathelijne LosGlaskunstenaar Cath's Glas
Lees verder
Millie’s coaching voelde supervertrouwd en veilig, maar ondertussen maakte ze rake opmerkingen die mij aan het denken zetten en me vooruit hielpen. We hadden echt een fijne klik. Ik heb van haar geleerd wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik minder afwachtend ben en dat ik kan groeien. Ik kan mezelf nu veel meer profileren als kunstenaar. Ik kom zeker bij haar terug als ik volgende stappen wil maken.
Anoniemtheaterdocent
Lees verder
Door Millie's begeleiding heb ik meer zicht gekregen op wat echt toe doet, hoe ik meer kan sturen op de inhoud van mijn werk. Ik weet nu dat ik nog meer mag vertrouwen op mezelf bij het bewandelen van nieuwe paden en ik heb meer grip op mijn tijd. Ik kan bewuster leven, en daardoor ben ik meer uitgebalanceerd als persoon. Op basis van die stabiliteit kan ik - in verbinding met mezelf - enthousiast en vol creativiteit mijn professionele toekomst tegemoet.
Barbara GansemanHealth coach @Health sense
Lees verder
In een aantal sessies met Millie ben ik tot wat interessante inzichten gekomen. Soms zit je gewoon 'vast' in je hoofd en heb je iemand anders nodig om alles van een andere kant te bekijken. Millie weet feilloos aan te geven waar je vast zit en hoe je dit kunt doorbreken. Soms is ze pijnlijk eerlijk, maar dat voelt niet als pijnlijk en dit vind ik denk ik de grootste kracht van Millie. Millie is ook lekker praktisch in haar adviezen. Absolute aanrader wat mij betreft.
Florie Parenthouxart director & graphic designer @ The Design Mash
Lees verder
The first contact was really nice. Millie managed to identify right away issues I had to work on. After identifying some issues, she put me to work right away so I could get the ball rolling. I was really looking forward to my coachingsessions witt Millie, we held them monthly. We first started with my monthly progress and then moved on to the thing to tackle the following month. She gave me a lot of tools and tips to use during the months. Overall, I am very happy with the results of my trajectory. I haven’t finished all my goals, but I progressed a lot on them with Millie, which really helped me not to feel so overwhelmed. I now know I can pick up the process by myself. Millie is a really good coach! She has a nice energy, and she is easy to talk too. As my trajectory is now over, I am looking forward to having a mid-yearly or yearly session in the future.
Francis Liestingwebdesign, marketing & branding specialist voor innovatief MKB
Lees verder
Ik had me geen betere coach kunnen wensen dan Millie! Mijn probleem is dat ik veel te optimistisch omga met tijd. Daardoor ben ik erg slecht in plannen en neem ik chronisch teveel werk op mijn vork. Millie helpt mij niet alleen met het beter en slimmer organiseren van mijn werk, maar ook met het achterhalen waar mijn gedragspatronen vandaan komen. Alleen op die manier kun je ze duurzaam doorbreken. Haar coaching-stijl is de beste combinatie tussen diepe gesprekken en praktisch meedenken. In 4 maanden tijd heb ik al hele grote stappen kunnen zetten, waar ik ontzettend blij mee ben. Millie heeft de kracht om echt tot mij door te dringen. Ik heb mijn halfjaar traject nu al verlengd naar een jaar. Dank je wel Millie!
Tara Harjadionderwijsondersteuner
Lees verder
Ik voelde vooral de behoefte om mijn verhaal te delen met een professional. Ik twijfelde of ik dingen wel goed had aangepakt en wilde weer terug in mijn kracht komen. Millie heeft me geleerd te blijven communiceren. Niet gemakkelijk ‘ja, nee en amen’ zeggen, maar echt laten weten wat ik ergens van vind. Ik val nu minder snel in mijn eigen valkuilen; ik kan weer positief verder.
Marloes Jonkerzelfstandig mediacoach | webshop eigenaar
Lees verder
Millie heeft me net even die paar zetjes gegeven die ik nodig had om meer mijn hart te volgen in het ondernemen. Sommige werkzaamheden heb ik losgelaten en Millie was een goede stok achter de deur om actief met mediacoaching aan de slag te gaan. Het levert meer vrijheid en autonomie op en ik heb het idee dat ik mijn potentieel nu beter benut.
Moniek Lijsteradviseur | Universiteit Utrecht
Lees verder
Millie’s advies om te blijven ‘bewegen’ zal ik nooit vergeten: ‘of je op de goede weg zit, openbaart zich vanzelf’. Wat me ook vanaf ons allereerste gesprek inspireert is dat Millie werkt vanuit wie ik ben: wat breng ik in de wereld, wat inspireert me? Ze heeft me het geloof gegeven dat ik iets unieks kan brengen en kan leven en werken op mijn eigen voorwaarden. Millie bleek de juiste persoon op het juiste moment. Ze is de drijvende kracht achter mijn transformatie van leven vanuit de verwachtingen van anderen in loondienst naar leven vanuit mezelf als zelfstandige.
Willemijn Genetsenior grafisch vormgever @Willemijn Geeft Vorm
Lees verder
Wat waren je verwachtingen en doelen vooraf?: Ik wilde graag helder krijgen hoe ik de komende jaren kon vormgeven als ondernemer icm vormgever in dienst zijn. Hoe heb je de coaching ervaren?: Helder, spot on. Millie begreep heel goed waar ik mee bezig was. Ik had vertrouwen in haar, en zij gaf mij vertrouwen in mijzelf. Wat heb ik geleerd van Millie?: Dat ik mijn plek moet innemen, dat ik mezelf goed mag vinden, dat mijn onzekerheid niet bij mij hoort! En dat ik kan bereiken wat ik wil! En het 'wat ik wil' helder krijgen. Waarom is dit voor mij belangrijk?: Omdat er zoveel meer in mij zit dan ik mezelf toestond te laten zien. Ik wil groeien in mijn vak, en zie nu wat mij tegenhield.
Sabine SabelisUnicorn @ OinkOinkproducties
Lees verder
Millie kan het brein van een creatief in no-time 'lezen' maar ook vertalen naar jouw persoonlijke situatie en je niet alleen het gevoel geven, maar ook laten zien dat dit bij je vakgebied hoort en dus niet raar is. Vul dat aan met een hele grote dosis empathie, fijne humor, metaforen die spot on zijn én vakkennis. Als creatieve zzp’er liep ik vast op een aantal vlakken in mijn bedrijf. Een coach vinden is niet zo moeilijk. Maar eentje die begrijpt hoe jouw creatieve brein werkt dat is een uitdaging. Tot ik Millie tegenkwam. Nog nooit mijzelf in mijn vak zo herkend gevoeld als door Millie. In nog geen twee uur kwam ze tot de kern; mijn Unicorn-brein loopt vast op het ondernemen. Dat hardop uitspreken, en hardop voelen wat ik écht leuk vind om te doen. Wat een verademing. Om dat vervolgens visueel weergegeven te zien op grote vellen met lekker veel kleur; dat is wat Millie deed om het voor mij helder te maken. Het brein en gevoel van een creatieveling werken gewoon anders dan iemand die goed op cijfers en systematiek gaat. Die erkenning, en vooral de herkenning, maken dat ik in 24 uur tijd van geen vertrouwen naar vertrouwen ging. Met direct ook gewoon creatief huiswerk om op een visuele manier zelf in kaart te brengen wanneer je het beste kan doen waar je tegenop ziet. Zodat je het ZELF gaat veranderen en leuker maakt voor jezelf!
Lars de RuyterIllustrator at Angulars
Lees verder
Op het juiste moment kwam ik Millie tegen, zij hield mij een spiegel voor die ik zo hard nodig had. Recht door zee en meteen ter zake! Door doeltreffende vragen te stellen en kritisch te zijn kwam al snel aan het licht waar ik als ondernemer spaak liep en mijzelf kon verbeteren. Haarfijn voelt Millie aan wat nodig is om verder te groeien en kon in heldere taal mij verder loodsen op mijn professionele pad. Ik stond stil voor een kruispunt en wist niet welke kant precies op te gaan. Millie hielp mij prioriteiten te stellen, meer te focussen en weet ik nu veel beter de juiste afslagen te nemen.
Sander & Buck eigenaars Socialbeards tattooshop marketing
Lees verder
Wij stuitten op Millie via Instagram. We waren op zoek naar wat extra structuur en orde in onze creatieve chaos. Millie heeft ons op een liefdevolle en directe manier gebracht waar we nu staan. Ze heeft de vinger op de zere plek gelegd en ons steeds geholpen te focussen op het geen wat ons vooruit zou brengen. De acquisitie opstrakken bijvoorbeeld, met meer klanten tot gevolg. We zijn ons beter bewust van de waarde van ons product, en we hebben beter inzicht in onze financiële situatie. Wij bevelen Millie aan bij iedere ondernemer die wel wat businesshulp en helicopterview kan gebruiken. Elke dag blijven leren en blijven ontwikkelen, en jezelf versterken door je te omringen met mensen zoals Millie, zijn wat ons betreft voorwaarden voor goed ondernemerschap.
Anja Corbijncontentstrateeg en podcastmaker
Lees verder
Ik ben met mijn podcast ‘Bloedeerlijk’ uit mijn comfortzone gegaan. Vaak werk ik achter de schermen en breng het werk van anderen voor het voetlicht. Nu sta ik er zelf. Dat is wennen en ook niet aldoor comfortabel. Maar ik merk dat het ook voldoening geeft en dat ik trots ben op wat ik heb neergezet. Ik had Millie benaderd omdat ik aan de slag wilde met de podcast. Het was lastig om er tijd voor te maken naast mijn bedrijf en om te bepalen wat ik er precies mee wilde. Was het een leerproject, moest er een verdienmodel komen? Wel aandacht van de pers of niet? Millie gaf me net iedere keer een duwtje om iets verder te gaan dan ik zelf bedacht had. Ze heeft me geleerd om groter te denken. En tegelijk om grote dingen in kleine stukjes te hakken.
Esther Verhagezang- en spraakpedagoge
Lees verder
Echt kunnen luisteren, dat is niet voor iedereen altijd even makkelijk. Millie kan luisteren. Ze kan ook 'tussen de regels door' luisteren. Daardoor voelt ze haarfijn aan, waar eventuele onzekerheden zitten. Twijfels waardoor je jezelf bewust of onbewust blokkeert om die volgende stap te zetten. Door deze te zien en te benoemen kan ze je hierin tot rust te brengen. Door de kleine stapjes te benoemen en hierheen helderheid te brengen, zet ze je binnen onafzienbare tijd op het juiste spoor. Al na 1 sessie ging ik met 'vleugels' naar huis! Een vakvrouw!
Niels VeenstraNomads Design
Lees verder
Ik werk een aantal jaar als zelfstandige en sinds anderhalf jaar is mijn netwerk hard gegroeid met mooie nieuwe klanten erbij. Hierdoor heb ik het flink drukker gekregen, niks mis mee natuurlijk, maar daarbij nam ook de stress toe. Bij de vakantie vorig jaar zomer, had ik de eerste 2 dagen nodig om los te komen van mijn werk. Dat vond ik heftig om te ervaren. Ik ging ook steeds vaker ’s avonds door met werken, meer dan mij lief was. Ik ben bij Millie terecht gekomen om meer overzicht en grip te creëren in wat ik aan doen ben. Ze heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik zag dat ik veel tegelijk doe. Plus dat ik weinig constructieve acties voor mijzelf en mijn bedrijf in plan, waardoor de energie weglekt. Daarnaast heeft zij mij laten inzien dat ik te weinig uren begrootte voor een opdracht en daardoor alsnog tegen te strakke deadlines aanliep. Dit was echt een eyeopener. Door wekelijks met haar van gedachten te wisselen, en het feit dat ze mij gerichte feedback geeft op acties die ik aan het ontplooien ben, heb ik helderder voor ogen waar ik heen wil werken. Daarbij klap ik minder vaak ’s avonds mijn laptop open en heb ik duidelijk voor ogen wanneer ik in actie moet komen om bepaalde doelen te realiseren.
Martijn Voorhout & Stefan WitteBeeldloods beeldmarketing bureau
Lees verder
We kwamen met Millie in contact op een moment dat wij wat extra ‘denkpower’ nodig hadden om Beeldloods naar een volgende fase te brengen. We hadden het erg druk, maar zagen dat niet terug in onze omzet. Millie heeft eerst onze actuele situatie geïnventariseerd: waar stonden we financieel, wat zijn onze doelen voor dit jaar, wat willen we als bedrijf en wat hebben we nodig? Vervolgens hield ze ons een spiegel voor en kwamen we tot een aantal verrassende conclusies. Samen hebben we de planning, onze manier van begroten en werken en onze acties onder de loep genomen. Daardoor hebben wij weer helder wat wij moeten doen om op koers te blijven. Ook heeft ze ons gevraagd (en ongevraagd) van feedback op onze communicatie voorzien; wij hebben nu weer scherper welke doelgroep we het beste kunnen benaderen, en hoe. Millie geeft energie. Ze zet je aan en ze zet je aan het denken, en bouwt constructief met je mee.
Anita Bakosfotografie | styling | recipe development
Lees verder
Mijn doel was meer meer structuur en rust in mijn onderneming te krijgen, en om te groeien. Ik zocht iemand met structuur en met gevoel voor marketing, maar ook iemand met een spirituele kijk op zaken. Bij Millie vond dit ik allemaal. Door me te leren realistischer te plannen en mijn financiën beter te organiseren, kreeg ik veel meer rust in mijn hoofd. En Millie hielp me een aantal knopen eindelijk door te hakken. Na de eerste zes maanden heb ik onze samenwerking met plezier met nog eens een half jaar verlengd.
Mikis Westerweelteamleider voortgezet onderwijs
Lees verder
De diepte: Millie kan hele goede vragen stellen over mijn ‘systeem’, dus hoe ik in elkaar zit en wat mij drijft. Daar kwamen heldere en soms ook emotionele inzichten uit. Met die antwoorden zijn we gaan kijken hoe dat mijn manier van werken beïnvloedt. Dat heeft er toe geleid dat ik nu met meer mildheid naar mezelf kijk en mijn eigen verwachtingen van mezelf in mijn werk reëler zijn geworden. De breedte: Millie heeft mij allerlei vaardigheden geleerd om mijn werk makkelijker te kunnen doen, daardoor ruimte in hoofd en agenda vrij te spelen om te gebruiken voor de zaken waar ik steeds maar niet aan toekwam: de (middel)lange termijn, de strategische keuzes en die vertalen naar concrete acties. Deze vaardigheden strekken zich uit van het gebruik van de Outlook agenda tot aan helpende gedachten in sommige situaties. Altijd gericht op de praktische inzetbaarheid en daardoor snel aan te leren. Millie heeft goede ‘voelsprieten’ voor wat er achter een antwoord of actie zit. Daardoor kon ik met haar behoorlijk snel tot de kern(en) komen van de problemen waar ik in mijn werk tegenaan liep. Ook hielp dat op af en toe de koers even te verleggen als dat nodig was. Ook is ze prettig streng, wat voor mij structuur gaf aan de coaching. Daarmee bedoel ik dat ze heldere opdrachten (’huiswerk) gaf, verwachtte dat het ook echt gedaan werd én goed duidelijk kon maken waarom die opdrachten pasten in de opbouw van de coaching en wat ik er aan zou hebben door ze te doen. De communicatie met Millie was altijd heel prettig. Ze maakte na elke sessie een bondig verslag met de gemaakte afspraken en de te maken opdrachten. Wat ik ook fijn vind is dat er veel flexibiliteit was om de inhoud en richting van de sessies aan te passen als dat nodig was.
Tessa Di CorradoRauwdauw
Lees verder
De vragen achter de vragen stellen. Millie kijkt verder dan jouw woorden om op zoek te gaan naar wat écht jouw essentie is en drijfveren zijn. Voor een creatieve spring in ’t veld zoals ik, is het super waardevol om iemand aan je zijde te hebben die houvast biedt. De kennis die je opdoet is niet alleen toepasbaar op je bedrijf maar ook direct op jou als persoon. Win-win dus!
Bestuurlijk ondersteuneronderwijsinstelling
Lees verder
Op mijn werk liep het niet lekker. Mijn werkgever was niet 100% tevreden en dat maakte me onzeker (waardoor het nog minder lekker liep). Met hulp van Millie lukte het om meer structuur aan te brengen in mijn dag en werkzaamheden. Ze heeft een aantal keer meegekeken tijdens mijn werkdag en was dan als een fijne collega om even mee te sparren. Hoe pak ik dit aan? Door haar tips vloog ik minder van het ene klusje in het andere, en lukte het om mijn werkzaamheden beter te plannen. Wat overzicht en duidelijkheid gaf. Naast praktische tips, heeft Millie mij vooral ook geholpen door goed te luisteren en door te vragen, waar zit nu het knelpunt in de samenwerking? Dat heeft mij veel inzicht opgeleverd. Vooral over mezelf. Inmiddels weet ik goed wat ik waard ben en waar ik nog aan kan werken. De tips van Millie gebruik ik nog steeds in mijn werk.
Chris Langedijkbasisschoolleerkracht
Lees verder
Met Millie ben ik op zoek gegaan naar mijn ‘handleiding’: wat heb ik nodig om op een fijne manier te kunnen functioneren? Ik wilde mijn jaar als basisschoolleerkracht goed doorkomen in de wetenschap dat ik daarna iets anders ging doen – maar wát dan? We hebben heel veel onderwerpen behandeld, waardoor soms de richting uit beeld verdween. Uiteindelijk heb ik geleerd dat ook ik het waard ben om iets te doen waarvan ik gelukkig word. En dat kleine stapjes belangrijk zijn: honderd kleine stapjes leiden uiteindelijk tot groei.
Wim Huizingcreatief vrijdenker | verbindingsarchitect
Lees verder
Eind 2019 was ik bezig om mijn bedrijf “opnieuw uit te vinden” en kon daarin wel wat hulpgebruiken. Structuur is wat ik miste. Structuur om focus te behouden. Zo besloot ik om in januari 2020 met Millie te gaan samenwerken. Millie heeft de gave om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen, daardoor is Millie in staat om de rode draad in mijn verhaal en bedrijf te ontdekken, en mij strategieën en handvaten heeft aangedragen die voor mij goed voelen en vol te houden zijn. Door de juiste acties uit te zetten, ben ik keer op keer instaat om stappen te blijven zetten die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn binnen mijn onderneming. Fijn om iemand als Millie te hebben, om op terug te vallen, die scherp met je meedenkt en die je blijft uitdagen, om zo het beste uit je zelf en je bedrijf te halen. Precies dat is wat ik zocht en wat ik nodig had.
Tamar Grahmbeekeigenaar TG Lining & Blinkink
Lees verder
Op het juiste moment kwam ik Millie tegen. Zij hield mij de spiegel voor die ik zo hard nodig had. Recht door zee en meteen ter zake! Door doeltreffende vragen te stellen en kritisch te zijn kwam al snel aan het licht waar ik als ondernemer spaak liep en hoe ik mijzelf snel zou kunnen verbeteren. Haarfijn voelde Millie aan wat ik nodig had om verder te groeien en ze kon mij in heldere taal verder loodsen op mijn professionele pad. Ik stond stil voor een kruispunt en wist niet welke kant precies op te gaan. Millie hielp mij prioriteiten te stellen, meer te focussen. Nu weet ik veel beter de juiste afslagen te nemen.
Carola Ruiters-SiksmaBaby Innovation Award
Lees verder
Als zelfstandig ondernemer kun je af en toe last krijgen van tunnelvisie. Millie helpt mij na te denken waarom ik dingen op een bepaalde manier doe maar ook om er op een andere manier naar te kijken. Ze stelt op een rustige maar ook kritische wijze de juiste vragen en geeft praktische tips. Kortom: een ideale partner om te klankborden over je ondernemerschap en communicatiestrategie!
Iris KoomenVoor al je tekstredactie en content
Lees verder
”Millie is streng waar het moet en zacht waar het kan. Ze zorgt ervoor dat je op gang komt, en belangrijk, dat je ook op gang blijft. Zonder haar was het me nooit gelukt om mijn website te maken. Ook heeft ze me verbonden aan precies de goede mensen om mee samen te werken aan mijn website. Ze stelt op het juiste moment de goede, scherpe vragen. Wat ik heel sterk aan Millie vind, is dat zij altijd mogelijkheden ziet en het nooit zal nalaten om een compliment te geven. Dat is elke keer weer een oppepper. Kortom, Millie is heerlijk om mee te werken.”
Kees JonkerCEO Speer IT en Speerworks
Lees verder
Met Millie is het heel prettig samenwerken, ze is scherp en to the point en ze zet door haar kritische vragen mij en mijn collega’s aan het denken over de dingen die we doen. Ze stelt vragen vanuit oprechte interesse en heeft altijd de intentie om onze werkprocessen en communicatieuitingen beter te maken. Ze doet dit op een ontwapende manier, waardoor ze geen bedreiging vormt voor mij of mijn collega’s, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Ze spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheid en houdt de projecten in beweging. Ook geeft ze vooral jongere werknemers handige tips om hun werk gestructureerd aan te pakken. Ook al werkt ze in opdracht voor ons, ze voelt aan als een echte collega, bij ons op kantoor, maar ook als ze op afstand werkt.
Ward van Beersinternist hematoloog | UMC Utrecht
Lees verder
Ik ben met Millie in contact gekomen omdat ik de enorme lijsten van kansen, uitdagingen en to do’s niet meer kon overzien. Ook was ik op zoek naar praktische handvatten om taken efficient en met focus te kunnen afhandelen, overzicht te houden en slim te kiezen: wat is urgent, wat is belangrijk? In een-op-een-gesprekken heeft Millie mij met haar kritische en scherpe vragen helderheid verschaft. Door haar manier van doorvragen vielen bij mij de kwartjes. En ook voorzag ze me van handige tips voor de manier waarop ik moeilijke taken en gesprekken kan aanvliegen. Millie neemt geen blad voor de mond en legt pijnpunten bloot, wat verhelderend maar soms ook confronterend is. Inmiddels ervaar ik meer rust in mijn hoofd, doordat ik helderder heb wat mijn doelen en drijfveren zijn. Ik herken mijn valkuilen en patronen nu beter. De heldere verslagen na afloop van de gesprekken geven een mooie groei weer in mijn denken en doen. Zoek je overzicht, helderheid, en daardoor rust in je gedachten, dan ben je bij Millie aan het juiste adres.
Sara Bruinsmapresentatiecoach bij SaraTraint
Lees verder
"Aan de start van 2019 heb ik met Millie een aantal strategische sessies gedaan rond de volgende vragen: wat zijn mijn (jaar)doelen, hoe vind ik mijn ideale klant, welke acties zijn nodig, wat heeft prioriteit en wat is haalbaar? Wat mij vooral opvalt is dat Millie goede verhelderende vragen stelt. Millie heeft mij in onze samenwerking goede tips gegevens, actief met me mee gedacht, mij bij de les gehouden en helder gemaakt wat mij te doen staat. Helderheid is haar tweede natuur. Ze is een hele fijne sparringpartner voor idealistische ondernemers zoals ik, die vol ideeën zitten, haast hebben en soms wat richting missen."
Charlotte PolandCompassievol Rouwen
Lees verder
"Steuntje in de rug, door samen te sparren en de opdracht helderder te krijgen, steuntje in de rug door praktische tips waardoor het makkelijker en leuker werd om aan de opdracht te werken (scripts schrijven aan de hand van kernwoorden/ plaatjes), steuntje in de rug door vermoeden van te lage tarief te ondersteunen en stimuleren om hoger tarief te vragen."

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!