REFERENTIES

Wim Huizing – WimHuizing.nl | creatief vrijdenker, verbindingsarchitect

Eind 2019 was ik bezig om mijn bedrijf “opnieuw uit te vinden” en kon daarin wel wat hulpgebruiken. Structuur is wat ik miste. Structuur om focus te behouden.

Zo besloot ik om in januari 2020 met Millie te gaan samenwerken.

Millie heeft de gave om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen, daardoor is Millie in staat om de rode draad in mijn verhaal en bedrijf te ontdekken, en mij strategieën en handvaten heeft aangedragen die voor mij goed voelen en vol te houden zijn. Door de juiste acties uit te zetten, ben ik keer op keer instaat om stappen te blijven zetten die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn binnen mijn onderneming. 

Fijn om iemand als Millie te hebben, om op terug te vallen, die scherp met je meedenkt en die je blijft uitdagen, om zo het beste uit je zelf en je bedrijf te halen. Precies dat is wat ik zocht en wat ik nodig had.

Carola Ruiters-Siksma – Baby Innovation Award en Babywereld– I

Als zelfstandig ondernemer kun je af en toe last krijgen van tunnelvisie. Millie helpt mij na te denken waarom ik dingen op een bepaalde manier doe maar ook om er op een andere manier naar te kijken. Ze stelt op een rustige maar ook kritische wijze de juiste vragen en geeft praktische tips. Kortom: een ideale partner om te klankborden over je ondernemerschap en communicatiestrategie!

Niels Veenstra – Nomads Design – Ik werk een aantal jaar als zelfstandige en sinds anderhalf jaar is mijn netwerk hard gegroeid met mooie nieuwe klanten erbij. Hierdoor heb ik het flink drukker gekregen, niks mis mee natuurlijk, maar daarbij nam ook de stress toe. Bij de vakantie vorig jaar zomer, had ik de eerste 2 dagen nodig om los te komen van mijn werk. Dat vond ik heftig om te ervaren. Ik ging ook steeds vaker ’s avonds door met werken, meer dan mij lief was.

Ik ben bij Millie terecht gekomen om meer overzicht en grip te creëren in wat ik aan doen ben. Ze heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik zag dat ik veel tegelijk doe. Plus dat ik weinig constructieve acties voor mijzelf en mijn bedrijf in plan, waardoor de energie weglekt.

Daarnaast heeft zij mij laten inzien dat ik te weinig uren begrootte voor een opdracht en daardoor alsnog tegen te strakke deadlines aanliep. Dit was echt een eyeopener.

Door wekelijks met haar van gedachten te wisselen, en het feit dat ze mij gerichte feedback geeft op acties die ik aan het ontplooien ben, heb ik helderder voor ogen waar ik heen wil werken. Daarbij klap ik minder vaak ’s avonds mijn laptop open en heb ik duidelijk voor ogen wanneer ik in actie moet komen om bepaalde doelen te realiseren.

Iris Koomen | voor al je tekst redactie en content:

Millie is streng waar het moet en zacht waar het kan. Ze zorgt ervoor dat je op gang komt, en belangrijk, dat je ook op gang blijft. Zonder haar was het me nooit gelukt om mijn website te maken. Ook heeft ze me verbonden aan precies de goede mensen om mee samen te werken aan mijn website. Ze stelt op het juiste moment de goede, scherpe vragen. Wat ik heel sterk aan Millie vind, is dat zij altijd mogelijkheden ziet en het nooit zal nalaten om een compliment te geven. Dat is elke keer weer een oppepper. Kortom, Millie is heerlijk om mee te werken.”

Kees Jonker | CEO Speer IT & Speerworks, speerit.nl:

“Met Millie is het heel prettig samenwerken, ze is scherp en to the point en ze zet door haar kritische vragen mij en mijn collega’s aan het denken over de dingen die we doen. Ze stelt vragen vanuit oprechte interesse en heeft altijd de intentie om onze werkprocessen en communicatieuitingen beter te maken. Ze doet dit op een ontwapende manier, waardoor ze geen bedreiging vormt voor mij of mijn collega’s, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Ze spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheid en houdt de projecten in beweging. Ook geeft ze vooral jongere werknemers handige tips om hun werk gestructureerd aan te pakken. Ook al werkt ze in opdracht voor ons, ze voelt aan als een echte collega, bij ons op kantoor, maar ook als ze op afstand werkt.””

Rick Koster | Trainer, coach, speaker & moderator, rickkoster.nu:

“Millie ontzorgt. Millie houdt mijn hoofd en agenda op orde, zodat ik me kan bezig houden met mijn échte werk. Millie denkt aan alles – PR, HR, sales én admin, is scherp en af en toe streng als het moet. Omdat ze ook betrouwbaar, betrokken en zorgzaam is, doe ik welwillend wat ze me vraagt. Omdat dat het beste voor mijn onderneming is. Als je voortgang door orde wilt, heb je Millie nodig.”

Ward van Beers | internist-hematoloog UMC Utrecht:
“Ik ben met Millie in contact gekomen omdat ik de enorme lijsten van kansen, uitdagingen en to do’s niet meer kon overzien.

Ook was ik op zoek naar praktische handvatten om taken efficient en met focus te kunnen afhandelen, overzicht te houden en slim te kiezen: wat is urgent, wat is belangrijk?

In een-op-een-gesprekken heeft Millie mij met haar kritische en scherpe vragen helderheid verschaft. Door haar manier van doorvragen vielen bij mij de kwartjes.

En ook voorzag ze me van handige tips voor de manier waarop ik moeilijke taken en gesprekken kan aanvliegen.

Millie neemt geen blad voor de mond en legt pijnpunten bloot, wat verhelderend maar soms ook confronterend is. Inmiddels ervaar ik meer rust in mijn hoofd, doordat ik helderder heb wat mijn doelen en drijfveren zijn. Ik herken mijn valkuilen en patronen nu beter.

De heldere verslagen na afloop van de gesprekken geven een mooie groei weer in mijn denken en doen. Zoek je overzicht, helderheid, en daardoor rust in je gedachten, dan ben je bij Millie aan het juiste adres.”

Sara Bruinsma | Sara traint, saratraint.nl:

“Aan de start van 2019 heb ik met Millie een aantal strategische sessies gedaan rond de volgende vragen: wat zijn mijn (jaar)doelen, hoe vind ik mijn ideale klant, welke acties zijn nodig, wat heeft prioriteit en wat is haalbaar? Wat mij vooral opvalt is dat Millie goede verhelderende vragen stelt. Millie heeft mij in onze samenwerking goede tips gegevens, actief met me mee gedacht, mij bij de les gehouden en helder gemaakt wat mij te doen staat. Helderheid is haar tweede natuur. Ze is een hele fijne sparringpartner voor idealistische ondernemers zoals ik, die vol ideeën zitten, haast hebben en soms wat richting missen.”