Referenties

Referenties. Wat anderen zeggen over samenwerken met mij:

Bestuurlijk ondersteuneronderwijsinstelling
Lees verder
Op mijn werk liep het niet lekker. Mijn werkgever was niet 100% tevreden en dat maakte me onzeker (waardoor het nog minder lekker liep). Met hulp van Millie lukte het om meer structuur aan te brengen in mijn dag en werkzaamheden. Ze heeft een aantal keer meegekeken tijdens mijn werkdag en was dan als een fijne collega om even mee te sparren. Hoe pak ik dit aan? Door haar tips vloog ik minder van het ene klusje in het andere, en lukte het om mijn werkzaamheden beter te plannen. Wat overzicht en duidelijkheid gaf. Naast praktische tips, heeft Millie mij vooral ook geholpen door goed te luisteren en door te vragen, waar zit nu het knelpunt in de samenwerking? Dat heeft mij veel inzicht opgeleverd. Vooral over mezelf. Inmiddels weet ik goed wat ik waard ben en waar ik nog aan kan werken. De tips van Millie gebruik ik nog steeds in mijn werk.
Mikis WesterweelTeamleider Voortgezet Onderwijs
Lees verder
De diepte: Millie kan hele goede vragen stellen over mijn ‘systeem’, dus hoe ik in elkaar zit en wat mij drijft. Daar kwamen heldere en soms ook emotionele inzichten uit. Met die antwoorden zijn we gaan kijken hoe dat mijn manier van werken beïnvloedt. Dat heeft er toe geleid dat ik nu met meer mildheid naar mezelf kijk en mijn eigen verwachtingen van mezelf in mijn werk reëler zijn geworden. De breedte: Millie heeft mij allerlei vaardigheden geleerd om mijn werk makkelijker te kunnen doen, daardoor ruimte in hoofd en agenda vrij te spelen om te gebruiken voor de zaken waar ik steeds maar niet aan toekwam: de (middel)lange termijn, de strategische keuzes en die vertalen naar concrete acties. Deze vaardigheden strekken zich uit van het gebruik van de Outlook agenda tot aan helpende gedachten in sommige situaties. Altijd gericht op de praktische inzetbaarheid en daardoor snel aan te leren. Millie heeft goede ‘voelsprieten’ voor wat er achter een antwoord of actie zit. Daardoor kon ik met haar behoorlijk snel tot de kern(en) komen van de problemen waar ik in mijn werk tegenaan liep. Ook hielp dat op af en toe de koers even te verleggen als dat nodig was. Ook is ze prettig streng, wat voor mij structuur gaf aan de coaching. Daarmee bedoel ik dat ze heldere opdrachten (’huiswerk) gaf, verwachtte dat het ook echt gedaan werd én goed duidelijk kon maken waarom die opdrachten pasten in de opbouw van de coaching en wat ik er aan zou hebben door ze te doen. De communicatie met Millie was altijd heel prettig. Ze maakte na elke sessie een bondig verslag met de gemaakte afspraken en de te maken opdrachten. Wat ik ook fijn vind is dat er veel flexibiliteit was om de inhoud en richting van de sessies aan te passen als dat nodig was.
Esther Verhagezang- en spraakpedagoge
Lees verder
“Echt kunnen luisteren”, dat is niet voor iedereen altijd even makkelijk. Millie kan luisteren. Ze kan ook “ tussen de regels door” luisteren. Daardoor voelt ze haarfijn aan, waar eventuele onzekerheden zitten. Twijfels waardoor je jezelf bewust of onbewust blokkeert om die volgende stap te zetten. Door deze te zien en te benoemen kan ze je hierin tot rust te brengen. Door de kleine stapjes te benoemen en hierheen helderheid te brengen, zet ze je binnen onafzienbare tijd op het juiste spoor. Al na 1 sessie ging ik met “vleugels” naar huis! Een vakvrouw!
Lars de RuyterAngulars
Lees verder
Op het juiste moment kwam ik Millie tegen. Zij hield mij de spiegel voor die ik zo hard nodig had. Recht door zee en meteen ter zake! Door doeltreffende vragen te stellen en kritisch te zijn kwam al snel aan het licht waar ik als ondernemer spaak liep en hoe ik mijzelf snel zou kunnen verbeteren. Haarfijn voelde Millie aan wat ik nodig had om verder te groeien en ze kon mij in heldere taal verder loodsen op mijn professionele pad. Ik stond stil voor een kruispunt en wist niet welke kant precies op te gaan. Millie hielp mij prioriteiten te stellen, meer te focussen. Nu weet ik veel beter de juiste afslagen te nemen.
Tamar GrahmbeekEigenaar TG Lining & Blinkink
Lees verder
"Op het juiste moment kwam ik Millie tegen. Zij hield mij de spiegel voor die ik zo hard nodig had. Recht door zee en meteen ter zake! Door doeltreffende vragen te stellen en kritisch te zijn kwam al snel aan het licht waar ik als ondernemer spaak liep en hoe ik mijzelf snel zou kunnen verbeteren. Haarfijn voelde Millie aan wat ik nodig had om verder te groeien en ze kon mij in heldere taal verder loodsen op mijn professionele pad. Ik stond stil voor een kruispunt en wist niet welke kant precies op te gaan. Millie hielp mij prioriteiten te stellen, meer te focussen. Nu weet ik veel beter de juiste afslagen te nemen.
Martijn Voorhout & Stefan WitteBeeldloods | beeldmarketingbureau
Lees verder
"Op het juiste moment kwam ik Millie tegen. Zij hield mij de spiegel voor die ik zo hard nodig had. Recht door zee en meteen ter zake! Door doeltreffende vragen te stellen en kritisch te zijn kwam al snel aan het licht waar ik als ondernemer spaak liep en hoe ik mijzelf snel zou kunnen verbeteren. Haarfijn voelde Millie aan wat ik nodig had om verder te groeien en ze kon mij in heldere taal verder loodsen op mijn professionele pad. Ik stond stil voor een kruispunt en wist niet welke kant precies op te gaan. Millie hielp mij prioriteiten te stellen, meer te focussen. Nu weet ik veel beter de juiste afslagen te nemen.
Vorige
Volgende
Tessa Di CorradoRauwdauw
Lees verder
De vragen achter de vragen stellen. Millie kijkt verder dan jouw woorden om op zoek te gaan naar wat écht jouw essentie is en drijfveren zijn. Voor een creatieve spring in ’t veld zoals ik, is het super waardevol om iemand aan je zijde te hebben die houvast biedt. De kennis die je opdoet is niet alleen toepasbaar op je bedrijf maar ook direct op jou als persoon. Win-win dus!
Wim HuizingCreatief vrijdenker | verbindingsarchitect
Lees verder
Eind 2019 was ik bezig om mijn bedrijf “opnieuw uit te vinden” en kon daarin wel wat hulpgebruiken. Structuur is wat ik miste. Structuur om focus te behouden. Zo besloot ik om in januari 2020 met Millie te gaan samenwerken. Millie heeft de gave om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen, daardoor is Millie in staat om de rode draad in mijn verhaal en bedrijf te ontdekken, en mij strategieën en handvaten heeft aangedragen die voor mij goed voelen en vol te houden zijn. Door de juiste acties uit te zetten, ben ik keer op keer instaat om stappen te blijven zetten die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn binnen mijn onderneming. Fijn om iemand als Millie te hebben, om op terug te vallen, die scherp met je meedenkt en die je blijft uitdagen, om zo het beste uit je zelf en je bedrijf te halen. Precies dat is wat ik zocht en wat ik nodig had.
Carola Ruiters - SiksmaBaby Innovation Award
Lees verder
Als zelfstandig ondernemer kun je af en toe last krijgen van tunnelvisie. Millie helpt mij na te denken waarom ik dingen op een bepaalde manier doe maar ook om er op een andere manier naar te kijken. Ze stelt op een rustige maar ook kritische wijze de juiste vragen en geeft praktische tips. Kortom: een ideale partner om te klankborden over je ondernemerschap en communicatiestrategie!
Niels VeenstraNomads Design
Lees verder
Ik werk een aantal jaar als zelfstandige en sinds anderhalf jaar is mijn netwerk hard gegroeid met mooie nieuwe klanten erbij. Hierdoor heb ik het flink drukker gekregen, niks mis mee natuurlijk, maar daarbij nam ook de stress toe. Bij de vakantie vorig jaar zomer, had ik de eerste 2 dagen nodig om los te komen van mijn werk. Dat vond ik heftig om te ervaren. Ik ging ook steeds vaker ’s avonds door met werken, meer dan mij lief was. Ik ben bij Millie terecht gekomen om meer overzicht en grip te creëren in wat ik aan doen ben. Ze heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik zag dat ik veel tegelijk doe. Plus dat ik weinig constructieve acties voor mijzelf en mijn bedrijf in plan, waardoor de energie weglekt. Daarnaast heeft zij mij laten inzien dat ik te weinig uren begrootte voor een opdracht en daardoor alsnog tegen te strakke deadlines aanliep. Dit was echt een eyeopener. Door wekelijks met haar van gedachten te wisselen, en het feit dat ze mij gerichte feedback geeft op acties die ik aan het ontplooien ben, heb ik helderder voor ogen waar ik heen wil werken. Daarbij klap ik minder vaak ’s avonds mijn laptop open en heb ik duidelijk voor ogen wanneer ik in actie moet komen om bepaalde doelen te realiseren.
Iris KoomenVoor al je tekstredactie en content
Lees verder
”Millie is streng waar het moet en zacht waar het kan. Ze zorgt ervoor dat je op gang komt, en belangrijk, dat je ook op gang blijft. Zonder haar was het me nooit gelukt om mijn website te maken. Ook heeft ze me verbonden aan precies de goede mensen om mee samen te werken aan mijn website. Ze stelt op het juiste moment de goede, scherpe vragen. Wat ik heel sterk aan Millie vind, is dat zij altijd mogelijkheden ziet en het nooit zal nalaten om een compliment te geven. Dat is elke keer weer een oppepper. Kortom, Millie is heerlijk om mee te werken.”
Kees JonkerCEO Speer IT en Speerworks
Lees verder
Met Millie is het heel prettig samenwerken, ze is scherp en to the point en ze zet door haar kritische vragen mij en mijn collega’s aan het denken over de dingen die we doen. Ze stelt vragen vanuit oprechte interesse en heeft altijd de intentie om onze werkprocessen en communicatieuitingen beter te maken. Ze doet dit op een ontwapende manier, waardoor ze geen bedreiging vormt voor mij of mijn collega’s, zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Ze spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheid en houdt de projecten in beweging. Ook geeft ze vooral jongere werknemers handige tips om hun werk gestructureerd aan te pakken. Ook al werkt ze in opdracht voor ons, ze voelt aan als een echte collega, bij ons op kantoor, maar ook als ze op afstand werkt.
Ward van BeersInternist Hematoloog UMC Utrecht
Lees verder
Ik ben met Millie in contact gekomen omdat ik de enorme lijsten van kansen, uitdagingen en to do’s niet meer kon overzien. Ook was ik op zoek naar praktische handvatten om taken efficient en met focus te kunnen afhandelen, overzicht te houden en slim te kiezen: wat is urgent, wat is belangrijk? In een-op-een-gesprekken heeft Millie mij met haar kritische en scherpe vragen helderheid verschaft. Door haar manier van doorvragen vielen bij mij de kwartjes. En ook voorzag ze me van handige tips voor de manier waarop ik moeilijke taken en gesprekken kan aanvliegen. Millie neemt geen blad voor de mond en legt pijnpunten bloot, wat verhelderend maar soms ook confronterend is. Inmiddels ervaar ik meer rust in mijn hoofd, doordat ik helderder heb wat mijn doelen en drijfveren zijn. Ik herken mijn valkuilen en patronen nu beter. De heldere verslagen na afloop van de gesprekken geven een mooie groei weer in mijn denken en doen. Zoek je overzicht, helderheid, en daardoor rust in je gedachten, dan ben je bij Millie aan het juiste adres.
Sara Bruinsmapresentatiecoach bij SaraTraint
Lees verder
Aan de start van 2019 heb ik met Millie een aantal strategische sessies gedaan rond de volgende vragen: wat zijn mijn (jaar)doelen, hoe vind ik mijn ideale klant, welke acties zijn nodig, wat heeft prioriteit en wat is haalbaar? Wat mij vooral opvalt is dat Millie goede verhelderende vragen stelt. Millie heeft mij in onze samenwerking goede tips gegevens, actief met me mee gedacht, mij bij de les gehouden en helder gemaakt wat mij te doen staat. Helderheid is haar tweede natuur. Ze is een hele fijne sparringpartner voor idealistische ondernemers zoals ik, die vol ideeën zitten, haast hebben en soms wat richting missen. 
Charlotte PolandCompassievol Rouwen
Lees verder
Steuntje in de rug, door samen te sparren en de opdracht helderder te krijgen, steuntje in de rug door praktische tips waardoor het makkelijker en leuker werd om aan de opdracht te werken (scripts schrijven aan de hand van kernwoorden/ plaatjes), steuntje in de rug door vermoeden van te lage tarief te ondersteunen en stimuleren om hoger tarief te vragen.

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!

Millie Gietman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches