NEWFOTOGRAFIE-20200122-073-scaled

Do I think I can coach?

Ik werd uitgedaagd door Nicole Offenberg om de vraag te beantwoorden : Do you think you can coach? Lees hieronder mijn verhaal. [2007] ‘Ik zit …

LEES VERDER
bmoments-4526

Sprookje over een berg die Weerstand heette

Millie Gietman schreef een sprookje over een prinses die een berg genaamd WEERSTAND wilde bedwingen.

LEES VERDER
bmoments-7037

Laat jij je overvallen door het leven of heb je zelf de regie?

Als je je continu laat ‘overvallen’ door dingen, dan ‘overkomen’ dingen je. Dat is echt iets anders dan zelf de keuze maken om iets te doen. Als je je laat ‘overvallen’ heb je maar te doen wat er op je pad komt, bijvoorbeeld als het gaat om klanten. Grote kans dat je dan niet toekomt aan wat je eigenlijk had willen doen, dat je niet toekomt aan wat VOOR JOU belangrijk is.

LEES VERDER
Millie Gietman - coach voor creatieve ondernemers

Hoe geloofwaardig ben jij naar jezelf?

Ga eens na: hoe serieus neem jij afspraken met jezelf?

LEES VERDER
bmoments-6462

SUPERWOMAN TO THE RESCUE

Denk je ook vaak dat je alles tegelijk moet doen en kom je daardoor tot niks? I hate breaking it to you – je bent geen SUPERWOMAN (of MAN), je bent ook gewoon maar een mens.

Overzicht geeft je grip op je tijd, en grip op je tijd maakt dat je veel meer gedaan krijgt dan dat je als een kip zonder kop van start gaat.

LEES VERDER
NEWFOTOGRAFIE-20200122-009

Blog #21: Timemanagement

Hoe beheers je je tijd? Een tijdje terug vroeg ik aan mijn Instagramvolgers waarover ze van mij graag meer wilden weten. Van de reacties was …

LEES VERDER

Veel inspireert mij. En daar schrijf ik inspiratiemails over. Zodat jij er ook iets aan hebt! Schrijf je in en ik mail je af en toe over wat mij bezig houdt!

Millie Gietman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches